top of page

Massages

(Alleen voor vrouwen of in overleg)

Voel je je gespannen of gewoon toe aan een heerlijk momentje voor jezelf? Weer tot rust komen kan in onze massagesalon.

Wij hebben namelijk dit jaar een nieuwe locatie in Best geopend voor massages, genaamd 'Relax by Leandra' (www.relaxbyleandra.nl). Deze massagesalon is speciaal ingericht voor massages. Daarbij hebben we gelet op sfeer, muziek en rust. Er wordt heerlijk de tijd genomen met uiteraard een lekker theetje achteraf. Naast de reguliere massages, bieden wij in deze salon ook onder andere een hotstone massage, drukpunt massage en hoofdpijn massage aan. Kijk hieronder voor de behandelingen en prijzen of neem een kijkje op www.relaxbyleandra.nl voor uitgebreide informatie over de massages. 

Anti-stress massage (volledig lichaam inclusief gezicht)

Weinig slaap, een volle agenda, maar moet je toch door? Geef je lichaam de rust die zij verdient en het level van gelukshormonen een boost in deze uitgebreide anti-stress massage. Een combinatie van verschillende technieken komt aan bod, van je hoofd tot en met je voeten 100% ontspannen weer naar buiten.

We ontstressen onder andere je spieren in je gezicht, de knopen in je rug, de spanningen in je benen en vermoeide voeten. Door middel van een heerlijk door u gekozen aromatische olie ben je weer klaar om je drukke leven op te pikken.

60 minuten - €60,00

Gezichtsmassage (gezicht, hoofd, nek, schouders, decolleté en hals)

Wil je je huid strakker houden? Hoofdpijn, vermoeidheid of spanning wegnemen? Een gezichtsmassage verbetert de doorbloeding in het gezicht en stimuleert de aanmaak van collageen wat er voor zorgt dat de huid strakker blijft. Bij de gezichtsmassage wordt aandacht besteed aan het gezicht, maar ook de nek en schouders komen heerlijk aan bod.

30 minuten - €30,00

45 minuten - €45,00

60 minuten - €60,00

Zweedse massage (achterkant lichaam)

De Zweedse massage is wat wij de klassieke massage noemen. Gericht op het soepel maken van spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen door middel van strijken, kneden, wringen, rollen, frictie en kloppen op de huid en spieren. Wij gebruiken hiervoor heerlijke geurende olie, waarbij je zelf mag kiezen. Wil je diep ontspannen raken, dan is dit de massage voor jou.

30 minuten - €30,00

45 minuten - €45,00

Hoofdpijnmassage (gezicht, hoofd, nek, schouders, decolleté en hals)

Op een natuurlijke manier van je hoofdpijn af of het enorm laten verminderen? Het kan enorm helpen bij vele soorten hoofdpijn zoals migraine, spannings- en clusterhoofdpijn. Het is een kalme massage waarbij de spieren in de schouders, nek en het gezicht aan bod komen.

30 minuten - €30,00

45 minuten - €45,00

Hotstone massage (achterkant lichaam)

Verwarmde basaltstenen zorgen ervoor dat de warmte tot diep in het spierweefsel zijn ontspannende werking kan doen. De hotstones warmen zich namelijk op in warm water van zo'n 45 tot 50 graden. Door deze stenen te gebruiken om mee te masseren en op de knooppunten van het lichaam te plaatsen werkt dit tegen klachten als spanning, spier en gewrichtsproblemen. Uiteraard gebruiken wij hiervoor fijne aromatische oliën om de ervaring zo ontspannen mogelijk te maken. 

25 minuten - €30,00

Shiatsu hoofdmassage 
Last van stress, spanningen, slaapproblemen of pijnlijke gewrichten? Dan is deze oosterse drukpuntmassage gericht op het hoofd erg fijn. We zorgen ervoor dat de energie-doorstroming weer goed gaat verlopen in het lichaam, hoofd en gezicht. Regelmatig een Shiatsu behandeling kan ook preventief werken,
dus zelfs wanneer u geen klachten heeft raden wij deze massage erg aan.

25 minuten - €30,00 (hoofd en gezicht)
45 minuten - €45,00 (hoofd, gezicht, schouders, nek, decolleté, hals en armen)

Adres Beauty by Leandra:

      Sint Oedenrodeseweg 41

      5681 PH Best

      0031(0)621959159

      Leandra@Lassing.nl

Openingstijden:

Maandag                Gesloten

Dinsdag                  09:00 - 18:00

Woensdag              12:00 - 20:00

Donderdag             09:00 - 18:00

Vrijdag                    09:00 - 17:00

Zaterdag                 In overleg

Zondag                   Gesloten

Bedrijfsgegevens:

 

De Huidprofessional 
geregistreerd en gecertificeerd.

SBB (leerbedrijf).

KvK:  62623648

BTW: NL002339064B19

AGB: 89100104

bottom of page