top of page

De salon

Even voorstellen: Ik ben Leandra Lassing, allround schoonheidsspecialiste en trotse eigenaresse van 'de huidprofessional' gecertificeerde salons 'Beauty by Leandra' en 'Relax by Leandra' (www.relaxbyleandra.nl).
 
Ruim 8 jaar geleden, direct na mijn opleiding 'Allround Schoonheidsspecialiste - Summa Eindhoven', heb ik Beauty by Leandra in Best opgericht omdat ik vanaf jonge leeftijd al niet kon wachten om een beautysalon te beginnen, mensen te kunnen helpen die niet lekker in hun vel zitten en bezig te zijn met het mooiste uit de mens te halen, letterlijk en figuurlijk. Door middel van de juiste make-up, een massage om weer heerlijk te ontspannen of te kunnen helpen iets tegen acne te doen. Vanaf jongs af aan was ik namelijk diegene die iedereens nagels wilde lakken en klaarstond om iemand een hart onder de riem te steken.

Persoonlijk en klantgericht werken, door iedereen een fijne ervaring te geven is nu dus bij ons ook de hoogste prioriteit!

In 2016 is mijn salon uitgeroepen tot 1 na beste van de Benelux via het platform Treatwell met een score van 9,1 gemiddeld en gaan uiteraard nog steeds iedere dag voor een 10! 

We zijn een erkend leerbedrijf en geven regelmatig clinics op middelbare scholen om talent te motiveren en voor te bereiden op de toekomst.

Daarnaast geven we iedere februari in samenwerking met Look Good Feel Better vrouwen met kanker een verwen moment.

In de salon kun je terecht voor gezichtsbehandelingen, epileren, verven en hebben meerdere specialisaties in massages en acne behandelingen.

In de salon zijn alle producten die we tijdens de behandelingen gebruiken, diverse parfums en accessoires te koop om heerlijk thuis te gebruiken.

Neem gerust een kijkje op de website en wellicht tot ziens in de salon!
beauty-by-leandra-lassing.jpg

Adres Beauty by Leandra:

      Sint Oedenrodeseweg 41

      5681 PH Best

      0031(0)621959159

      Leandra@Lassing.nl

Openingstijden:

Maandag                Gesloten

Dinsdag                  09:00 - 19:00

Woensdag              09:00 - 19:00

Donderdag             09:00 - 12:00

Vrijdag                    09:00 - 17:00

Zaterdag                 Gesloten

Zondag                   Gesloten

Bedrijfsgegevens:

 

De Huidprofessional 
geregistreerd en gecertificeerd.

SBB (leerbedrijf).

KvK:  62623648

BTW: NL002339064B19

AGB: 89100104

bottom of page